torsdag 21 februari 2013

Eldshow

Ja det här hör ju inte riktigt till vår nordiska historia på något sätt, men man ser det ändå på många marknader och tillställningar.

För tillfället sitter jag och planerar musiken och programmet till en liten eldshow i morgon kväll. (Ja, jag är alltid ute i sista minuten ;) ) Det här är egentligen ett ganska nytt intresse för mig, började öva med sockpoi i våras och skaffade eldpoi i slutet på sommaren.

Här är ett videoklipp från när jag och Katla från Faravidin Sudet poiade på julöppningen i hembyn:Ni får försöka ha överseende med texten som ploppar fram med jämna mellanrum ;)

Svinkallt var det, - 11 grader och blåset nästan för hårt för att vi skulle ha kunnat uppträda. Poiarna vill börja slockna där i mitten. Hoppas på varmare och lugnare väder tills i morgon. Morgonkvällens show blir också enmannashow för första gången, Katla bor för tillfället i Danmark och studerar medicin så.

1 kommentar:

  1. Å för tillfället önskar Katla att hon också kunde vara med och poia i morgon... Kanske man ska ta sig till botaniska för lite övning?

    SvaraRadera