torsdag 25 juni 2015

Boktrailer

Vi har en hel del på gång i sommar, mitt vikingeri, stundande bröllop och biståndsresor till Afrika ska alla planeras och utföras vilket lämnar lite tid till att uppdatera bloggen. :) Här kommer i alla fall lite om vad jag sysslat med på vikingafronten sen sist!

Runt Kristihimmelsfärd blev vi i föreningen och i vår vänförening nere i Hämeenlinna tillfrågade om vi ville vara med i en kortfilm, en trailer inför en bokrelease. Självklart!

 Vi for ner kvällen före, spenderade natten hos goda vänner och startade tidigt följande morgon. 6 tiden var vi 5 personer som satte oss i vikingabåten och rodde iväg mot filmplatsen. Väl framme var vi oändligt tacksamma över kaffet som kokats åt oss!


 Filmprocessen var lång, och vi fick utstå alla slags väder. Regn, hagel, stormvindar och strålande sol om vartannat. Maten dröjde och krafterna började tryta.. men roligt hade vi ändå.


Yours truly före vi började filma slagen. Lagom tills vi var klara för dagen blev vädret riktigt fint och efter att ha vilat en stund satte vi oss i båten igen. Vinden kom från rätt håll så vi passade på att hissa segel! Första gången som jag fick vara med och segla den här vikingabåten, helt sjukt hur fint den kan gå! :)

Och om någon är intresserad över hur resultatet av dagen blev finns trailern här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar