måndag 4 augusti 2014

Kouvo la Arctopolis

Vanligtvis håller vi till i Verla den första helgen i augusti varje år, men i år var evenemanget flyttat till Kouvola och fått nytt namn.

4 shower under två dagar, prova-på-bågskytte och tältliv i 30 graders värme ;) Och ingen sjö... Men roligt hade vi i alla fall!Spelar ingen roll vad det är för temeperaturer ute, kaffe måste man ha!

Bild från Faravidin Sudets facebooksida
Bild från Faravidin Sudets facebooksida

Bild från Faravidin Sudets facebooksida
Många är intresserade av att tumma på våra grejer efter våra uppvisningar. Vanligaste kommentaren är nog "Oj, vad tung!" när de tar i hjälm och svärd. Jag antar de flesta tror att en liten tjej som jag ska ha små och lätta saker, och också att de inte förstår med vilken kraft slagen kan komma. Det är ju trots allt "riktiga" svärd och yxor vi slåss med, även om de inte är vassa. Hjälmen Måste hålla.Helt fenomenal eldshow på lördagskvällen, som avslutades med ett mäktigt fyrverkeri.

Badass vikings... eller nåt ;)

Mitt knä blir sakta bättre, meniskerna var i skick så det är bara att vänta på att det sträckta ledbandet ska läka. Kunde ta allt från några veckor till månader enligt läkaren. Så pass bra är det i alla fall att jag är med och slåss som vanligt i uppvisningarna, fast med både bra knästöd och knäskydd. Nästa evenemang om två veckor, i Hämeenlinna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar